joi, 6 iunie 2019

Light Up - Festival Internaţional de Video Mapping

Sâmbătă, 8 iunie 2019, cu începere de la ora 20.00, ansamblul Palas vă aşteaptă la cea de-a III-a ediţie a show-ului de excepţie:
LightUp Festival,
competiţie internaţională de video mapping, unică în Estul Europei.
Veţi putea urmări un spectacol antrenant, cu proiecţii spectaculoase, show de lumini, muzică bună, creaţiile urmând să pună în valoare şi să anime faţada sudică a Palatului Culturii, totul având ca temă comună "Future is Now".
În acest an, juriul de specialitate a ales următorii şase finalişti: Adrian Manolescu & Constantin Ivancu şi Vali Chincişan din România, Jeremy Oury & Michelle Falcon din Franţa, Raymond Nogueira & Kid Lei & Akitsugu Fukushima din China, Miguel Angel Rivera din Mexic şi Sebastián Rodíguez Aros din Chile.
La fel ca şi în anii precedenţi, publicul este cel care va desemna câştigătorii, prin intermediul sistemului de vot prin sms.
Marele premiu va fi în valoare de 5.000 de euro, locul doi va primi 3.000 de euro, iar locul trei va câştiga 1.000 de euro.
LightUP Festival Palas Iaşi este, deopotrivă, un show de efecte vizuale, energic şi interactiv, dar şi un eveniment muzical. Este un proiect orientat către comunitatea regională, care prezintă latura inovatoare a artelor, într-o manieră spectaculoasă şi antrenantă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu