luni, 20 mai 2019

Ion Paladi şi "Dorul Basarabiei" - din nou la Iaşi


Bine-cunoscutul şi îndrăgitul artist de peste Prut, Ion Paladi, a fost prezent la Iaşi, cu un recital în cadrul evenimentului intitulat "Scrisoare pentru România Mare", care s-a desfăşurat sâmbătă, 18 mai a.c., în Piaţa Unirii.
Acesta şi-a început recitalul cu melodia, celebră de-acum, "Dorul Basarabiei", după care a continuat cu cântecele de joc, la fel de iubite de admiratorii săi ("Cine mă strigă Ion", "Bine-i şade mesei mele" etc).
Nu a lipsit nici cea mai recentă melodie din repertoriul său - "România mea frumoasă". 
De apreciat publicul care, în ciuda ploii, a rezistat şi a dansat, încingând hore, cântând şi bucurându-se de întâlnirea cu Ion Paladi.
De altfel, nu de puţine ori, el a declarat că aici se simte ca acasă, ori de câte ori ajunge.
După cum bine ştim cu toţii, apariţiile sale în cadrul diverselor spectacole, atât în Iaşi, cât şi în împrejurimi (dar şi în restul ţării), sunt tot mai numeroase în ultimii ani.
Şi acest lucru este determinat, cu siguranţă, de faptul că îşi respectă publicul întotdeauna, este unul dintre cei mai serioşi artişti, ştie să se facă plăcut, are melodii care îţi merg la suflet şi, mai presus de toate, continuă să rămână un om modest şi simpatic.
Dacă doriţi să-l vedeţi, ori să-l revedeţi pe Ion Paladi, puteţi merge sâmbătă, în Parcul Expoziţiei din Copou, unde va avea loc o nouă ediţie a "Festivalului Tradiţional", în perioada 24 - 26 mai.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu